Le Roc Foucaud
placeholder
menu
Menu

Chambre d'hotes Le Roc Foucaud

Het Landgoed Le Roc Foucaud is een geweldige plaats voor al uw vakanties. Wij garanderen u een ontspannen sfeer. Graag informeren we u over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Het landgoed Le Roc Foucaud is ruim 200 jaar oud, is gelegen in het Noorden van de Auvergne (Allier 03) en grenst aan de prachtige natuur van de Montagne Boubonnaise.

Op de begane grond is de spiegelzaal, waar u ’s morgens van een heerlijk ontbijt kunt genieten. Bij mooi weer kunt u het ontbijt ook buiten op het terras nuttigen.

De 5 Franse Chambre d’hôtes-kamers zijn allen voorzien van maximaal drie bedden, een vaste wastafel, eigen douche en een mooi uitzicht over het domein.
Verder verzorgen we, indien gewenst, graag uw maaltijden a la table d'hotes. We eten dan gezamenlijk aan een grote tafel binnen of buiten en sluiten af met een kopje koffie bij de open haard op het terras.

Onze Grand Suite
Dit is onze aparte huwelijkssuite, een 3 kamersuite met eigen badkamer, slaapkamer en een zit-slaapkamer met minibar.
Deze suite heeft een geweldig uitzicht over het domein met een 180 graden overzicht.

Grand Gites / groepshuis

Voor groepen is er ook de mogelijkheid het gehele domein af te huren. Vrijwel het gehele huis staat dan tot uw beschikking. Er zijn in totaal circa 62 slaapplaatsen op één-, twee-, of driepersoons slaapkamers. Zie verder bij groepen.

Vlaggen

Le Roc Foucaud

Route De Breuil
03120 Saint Prix
Auvergne - Frankrijk

France:
(+33) 0470-967705
Hollande:
(+31) 06-18217722

info@lerocfoucaud.com
Skype: schippergo


Google Maps

Social Media

Copyright 2015 Le Roc Foucaud | Website by Webjem