Le Roc Foucaud
placeholder
menu
Menu

Camping en Campers

Kampeermogelijkheden zijn er ook op Le Roc Foucaud. Er zijn een beperkt aantal  mooie grote plaatsen aan de Besbre met leidingwater, stroom en andere faciliteiten. Voor de grote campers hebben we een groot vlak hard terrein. U bent vrij om een mooie plek uit te zoeken. Indien u een ecologisch afbreekbare toiletvloeistof gebruikt, kunt u het toiletreservoir bij ons lozen.

Indien u geen zin heeft om te koken, schuift u rustig bij ons aan. U kunt bij ons gebruik maken van een speciale gezelschapsruimte voor de campergasten.

De nieuwe extra's; ontbijt services en' tafeltje dekje'

Deze mooie camperplek is het hele jaar geopend, indien we niet volgeboekt zijn.


Op Le Roc Foucaud :

Een zwembad (7x15m),  verlichte jeu-de-boulesbanen, eigen trimbaan. Tevens is er een nostalgische midgetgolfbaan, Men kan ook pijl en boog schieten en nog veel meer, WIFI.

Ook kunt u een fietstocht of een aparte kanotocht maken op de rivier de Besbre, die u vanaf onze eigen wateren kunt bereiken. Vissen kan natuurlijk ook, vraag naar onze mogelijkheden. Indien u heerlijk van de rust wilt genieten, kunt u altijd neerstrijken op één van de vele zitjes op ons domein, dat ruim 4 hectare groot is. Een eigen bibliotheek is aanwezig.

Verder in de buurt Vichy, Roanne en het skigebied Le Grand Sancy.

Prijzen

Download hier onze prijslijst

 
Vlaggen

Le Roc Foucaud

Route De Breuil
03120 Saint Prix
Auvergne - Frankrijk

(+33) 0470-967705
en option:
(+33) 06-02196987

info@lerocfoucaud.com


Google Maps

Social Media

Copyright 2015 Le Roc Foucaud | Website by Webjem