Le Roc Foucaud
placeholder
menu
Menu

Huwelijks of een ander feest en geheel op je eigen wijze !

Le Roc Foucaud is een unieke locatie om te trouwen, uitermate geschikt voor
het vieren van een groot feest tot ca. 120 genodigeden!. Het voormalige directeurshuis met oprijlaan heeft een chique uitstraling en dat geeft een gouden randje aan uw huwelijksfeest. Voor elke gelegenheid maken we er, samen met u, een passend feest van.

Trouwen op Le Roc Foucaud een waar feest!

Wilt u uw bruiloft op een eigen unieke manier gaan vieren, dan bent u op
Le Roc Foucaud op het juiste domein: statig, romantisch, apart én de ruimte en mogelijkheid om er uw eigen invulling aan te geven. Een trouwdag precies zoals u zelf in gedachten heeft.

Onze koks zijn in staat voor 100 mensen een geweldig feestmaal te organiseren
te prepareren en te presenteren. Onze keuken is goed geequipeerd.
Wilt u in de tuin feest vieren geen probleem. Bijna alles is mogelijk, in overleg.
We willen graag deze zorgen uit u handen nemen. Goed te weten dat we zeer schappelijk drank prijzen hebben.

Door de verschillende plekjes op het ruim 4 ha. grote domein zijn er voor elk feest mooie mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om onder de indrukwekkende 200 jaar oude plataan te trouwen. Of op het eiland, binnen de halve cirkel van bomen, die een bijzonder sfeervolle ceremoniële plek omzomen. De grote feestzaal met openslaande tuindeuren is voorzien van een geluids- en lichtinstallatie, en een grote bar met koelinstallatie.
Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten aan lange tafels. Op Le Roc Foucaud kan uw festiviteit zo een persoonlijk tintje krijgen.

Om het nog groter aan te pakken hebben we een grote feesttent, 10 x 5 m met een houten dansvloer.  Verder nog een tent van 6 x 4 m. Ook hebben we witte stoelhoezen of grote ronde tafels om je feest nog meer compleet te maken  (niet bij de prijs inbegrepen). U heeft verder er beschikking; een grote zaal van ca. 200 m2 met bar. Eventueel een geluidsinstallatie met lichtshows. Deze multifunctionele zaal heeft veel mogelijkheden en is voorzien van tafels en stoelen voor max. 100 personen.

Le Roc Foucaud heeft in totaal 62 bedden in 24 kamers. Ieder bed is al voorzien van linnengoed en 5 statige  kamersmet douche . U kan het domein huren en dan organiseren en verzorgen wij - uiteraard in samenspraak met u -  het volledige feest. Indien u alles zelf wilt doen, is dat ook mogelijk. 

Als toefje op uw bruidstaart is onze bruidssuite te huur. Een fraaie, rustige Grand Suite met een mooie slaapkamer, eigen badkamer met toilet en een sfeervolle huiskamer met minibar en panoramisch uitzicht over het domein. (niet bij de prijs inbegrepen).

Wilt u eens een kijkje komen nemen? Of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op, wij verzorgen met veel plezier uw feest.

Bekijk hier een videofilm van een bruiloft bij Le Roc Foucaud.


 

Vlaggen

Le Roc Foucaud

Route De Breuil
03120 Saint Prix
Auvergne - Frankrijk

Tel. (+33) 0470-967705
GSM (+31) 06-18217722

info@lerocfoucaud.com
Skype: schippergo


Google Maps

Social Media

Copyright 2015 Le Roc Foucaud | Website by Webjem